Tjänster

Golv- & Mattläggare

På Matthuset har vi en egen mattläggare samt ett nära samarbete med en golvfirma som vi alltid anlitar vid våra övriga golvinstallationer, som vi vet utför ett professionellt och snyggt arbete varje gång. Detta för att du som kund ska få bästa möjliga service och resultat, hela vägen igenom din golvrenovering, från början till slut.

Vi rekommenderar alltid att golv-/mattläggaren kommer hem till er innan påbörjat arbete för mätning och inspektion av objektet. Detta är en säkerhet för dig som kund så att vi kan garantera att den offert vi lämnar är *fullständig. För detta debiteras ni en arbetskostnad på 600 kr inom Malmö och Lund. Bor ni på annan ort? Fråga vår personal om pris.

*Undantaget är vid upprivning av gammalt golv, då vi aldrig kan bedöma vid själva inspektionen, hur pass bra underlaget är eftersom det endast utförs en okulär besiktning, och om det kommer behövas ytterligare underarbete i form av spackling eller montering av nytt undergolv, för att säkerställa att installationen blir korrekt utförd.

 

Vår professionella golv- & mattläggare utför arbeten inom:

– Heltäckningsmattor

– Konstgräs

– Laminatgolv

– Linoleumgolv (Rullvara & Klickgolv)

– Parkettgolv

– Textilplattor

– Trappor (Helklädda samt gångmatta/löpare med ev. stänger)

– Vinyl-/PVC-/Plastgolv

– VinylClick