Tjanster

 

På Matthuset har vi en egen mattläggare samt ett nära samarbete med en golvfirma som vi alltid anlitar vid våra övriga golvinstallationer, som vi vet utför ett professionellt och snyggt arbete varje gång. Detta för att du som kund ska få bästa möjliga service och resultat, hela vägen igenom din golvrenovering, från början till slut.

Vi rekommenderar alltid att golv-/mattläggaren kommer hem till er innan påbörjat arbete för mätning och inspektion av objektet. Detta är en säkerhet för dig som kund så att vi kan garantera att den offert vi lämnar är *fullständig. För detta debiteras ni en arbetskostnad på 600 kr inom Malmö och Lund. Bor ni på annan ort? Fråga vår personal om pris.

*Undantaget är vid upprivning av gammalt golv, då vi aldrig kan bedöma hur pass bra underlaget är, vid själva mätningen då det endast utförs en okulär besiktning, och om det kommer behövas ytterligare underarbete i form av spackling eller montering av nytt undergolv, för att säkerställa att installationen blir korrekt utförd.

 

Kan du/ni använda ROT-avdrag?

-30% av installationskostnaden avdrages!

Upp till 50.000 kr!

Transport & Hemleverans

På Matthuset erbjuder vi transport och hemleverans av er nya matta eller ert nya golv. Priset är 600 kr inom Malmö och Lund. Bor ni på annan ort? Fråga vår personal om pris.

Mattvätt & Lagning 

På Matthuset kan ni lämna in er matta för tvätt och lagning. Priset räknas per kvm för tvätt, där även fransarna räknas med, och varierar beroende på vilken typ av matta det är.

Vill du ha din matta lagad, lämnar ni in den för att först få en uppskattad prisuppgift innan något arbete påbörjas. Priset för lagning av mattor är baserat på tiden det tar att utföra arbetet.

För mer information ta kontakt med vår personal i någon av våra butiker.

Bra att veta!

Mattorna hämtas alltid i början av veckorna och lämnas åter veckan efter. Vill ni inte vara utan er matta längre tid än en vecka, bör ni alltså lämna in den/dem på måndagen. Detta gäller endast för mattvätten.

Langettering & Bandkantning

På Matthuset tillhandahåller vi alla typer av langettering och bandkantning av mattor. Vi kantar gångmattor, kontorsmattor, båtmattor, husvagns-/husbilsmattor etc. Hos oss är det alltså möjligt att specialbeställa en matta efter dina önskemål och få den kantad runt om, både med smalt och brett band samt langettering om så önskas. Eftersom vi utför det mesta själv tar det oftast bara några dagar att få det gjort. För mer information ta kontakt med vår personal i någon av våra butiker.

Mattvättmaskin

Uthyrning av mattvättmaskin för heltäckningsmattor och andra textilier som möbler, kuddar, bilklädslar etc. Priset är 595 kr/dygn* och i det ingår 1 liter mattschampo som räcker till ca 20 kvm. En depositionsavgift på 2000 kr erfordras vid uthyrningen.

*(Maskinen skall lämnas åter dagen efter senast kl 12:00.)

Värt att tänka på!
Vill ni vara säkra på att mattvättmaskinen finns på plats den dagen ni önskar hyra, ring i god tid innan eller fyll i och skicka in formuläret, som ni hittar under fliken Uthyrning, för att reservera maskinen för det specifika datumet.