Tjänster

Mattvätt

På Matthuset kan ni lämna in er matta för fackmässig plantvätt. Priset räknas per kvm, där även fransarna räknas med, och varierar beroende på vilken typ av matta det är. Tvätt av orientaliska/handknutna mattor samt Kelimmattor kostar 280 kr/kvm och övriga mattkvaliteter (Handtuft-, Rya-, Wilton-, Röllakan-, trasmattor & maskingjorda mattor) kostar 230 kr/kvm, med ett minipris på 375 kr/matta.

Bra att veta!
Mattorna hämtas alltid i början av veckorna och lämnas åter veckan efter. Vill ni inte vara utan er matta längre tid än en vecka, bör ni alltså lämna in den/dem på måndagen. 

Hyra av mattvättmaskin 

På Matthuset finns att hyra rengöringsmaskiner för heltäckningsmattor och andra textilier som möbler, kuddar, bilklädslar etc. Priset är 595 kr/dygn och i det ingår 1 liter mattschampo som räcker till ca 20 kvm. En depositionsavgift på 2000 kr erfordras vid uthyrningen.

Värt att tänka på!
Vill ni vara säkra på att mattvättmaskinen finns på plats den dagen ni önskar hyra, ring i god tid innan eller klicka på fliken Uthyrning under kategorin Tjänster och fyll i och skicka in formuläret där för att reservera maskinen för det specifika datumet.